Skip to main content

PRCF Ry järjestää erilaisia tapahtumia kilpa-autoiluun tai sitä tukevaan toimintaan liittyen: Järjestämme vuosittain yhteisiä tilaisuuksia radalla tai rata-alueen ulkopuolella, joissa mm. koulutetaan kuljettajia ja toimihenkilöitä sääntöasioissa, perehdytään kilpa-auton tekniikkaan ja ajoneuvon säätämiseen, harjoitellaan ja hiotaan kilvanajon tekniikoita, yms.

Järjestämme myös muiden autokerhojen kanssa toimitsijavaihtoja. Me pääsemme omiin tapahtumiimme ajamaan, kun käymme vastavuoroisesti omalla off-seasonillamme toimitsijoina. Tapahtumia on viime vuosina ollut mm. Salossa, Tammisaaressa ja Nurmijärvellä: tammikuussa talvirallisprint, huhtikuussa rallisprint ja syyskuussa ralli.

Lippupisteille pääsee katsomaan kilpailuja, mukaan voi alussa tulla ilman koulutusta, tehtävät jaetaan niin että aloittelijoilla on kokeneempia koko ajan opastamassa. Erityisesti Festivaalilla pääsee näkemään koko harrastuksen laidasta laitaan la-päivän aikana. Toimitsijoille järjestetään ylläpito päivän ajaksi, tervetuloa mukaan!

Tulevat tapahtumat löydät yhdistyksen tapahtumakalenterista.

PRCF Ry

Kuva: Santeri Ampuja