Skip to main content

PRCF Club Racing 2023 -sarjaan ilmoittautuminen on auki 15.3. saakka hintaan 150 euroa. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 200 euron hintaan. Sarjamaksuihin sisältyy pääsymaksu yhdelle henkilölle syksyllä järjestettävään palkintojenjakogaalaan. Yksittäisten osakilpailujen osallistumismaksut määräytyvät kilpailukutsujen mukaan. Kilpailijat, jotka eivät ole ilmoittautuneet sarjaan, voivat osallistua yksittäisiin osakilpailuihin 150 euron hintaisella “tarramaksulla”. Kilpailun ilmoittautumismaksut ilmoitetaan erikseen kunkin kilpailun kilpailukutsussa. Kymiringin kilpailumaksuun tulee ratavuokralisä, rata on selvästi muita kalliimpi varata.

Kilpailijoiden tulee täyttää ilmoittautumislomake, sekä suorittaa sarjamaksu. Ilmoittautuminen ei edellytä yhteenkään kilpailuun osallistumista, mutta sen perusteella määrätään mm. kilpailunumero ja toimitetaan sarjamateriaalia. PRCF Club Racing-sarjassa kuljettajilta vaaditaan kansallinen kilpailulisenssi ja rataleima- tai endurance-tutkinto. Lisenssin saa ostettua AKK:n Kiti-palvelun kautta: http://www.autourheilu.fi/palvelut/kiti/

Ilmoittautuessa kysytään auton arvioitua tehoa ja sääntöjen mukaista painoa. Näihin kelpaa ilmoittautumisvaiheessa likimääräinen tieto, joka tarvittaessa täsmennetään myöhemmin tehonmittauksen ja punnituksen perusteella. Sarjassa tullaan ajamaan kuljettajakohtaisesta ja tiimimestaruudesta. Auton vaihtaminen kesken kauden on mahdollista. Mikäli auto ei ole mikään Porschen vakiomalli, tai on niiden yhdistelmä, malliksi käy ilmoittajan itsensä ilmoittama malli.

Ilmoittautumismaksu suoritetaan yhdistyksen tilille:

Porsche Racing Club Finland

IBAN tilinumero: FI71 1020 3000 1258 70

Lomakkeen täyttääksesi sinun täytyy olla PRCF:n jäsen ja sinulla tulee olla tunnukset PRCF:n verkkopalveluun. Lisätietoja Jäsenpalvelut sivulla.

Kilpailijoiden toivotaan täyttävän lisätietoja itsestään, autostaan sekä tallistaan ilmoittautumislomakeen vapaaehtoisissa kysymyksissä. Tämä mahdollistaa tietojen käyttämisen sarjan tiedottamisessa ja kilpailujen kuulutuksissa.

Ohessa on myös Katsastuksen turvallisuusvarustelomake. Täytä ja tulosta lomake viimeistään kun ilmoittaudut ensimmäiseen kilpailulähtöösi. Lomakkeen tarkoituksena on varmistaa, että autojen ja ohjaajien varusteet vastaavat turvallisuusmääräyksiä. Lapun idea on helpottaa hommaa - ei vaikeuttaa. Täytettäviä kohtia on monta, mutta mikäli kaikki on kunnossa, lomakkeen täyttäminen onnistuu helposti.