Skip to main content

Porsche Sprint Challenge NEZ mestaruus ratkaistaan kolmella kilpailulla Alastarolla 28.-30.8. Porsche Club Festivalin yhteydessä. 

Kun kausi 2020 huipentuu tulevana viikonloppuna Alastarolla, mestaruudesta tiukimmin tulevat taistelemaan sarjaa johtava Luka Nurmi sekä toisena ja kolmantena majailevat Jim Rautiainen ja Tommi Haru. Kauden aloittanut Alastaron viikonloppu sen jo näytti, että mestaruus voi ratketa kärkikolmikon osalta mihin suuntaan tahansa. Myös sarjan nelossijasta käytäneen kova vääntö Raimo Niemen ja Pekka Myllykankaan kesken.

Sarjassa kakkospaikalla kärkkyvä Rautiainen lähtee Alastarolle taistelemaan mestaruudesta rutinoitunein ottein:

-Tosi tiukkaa tulee, ratkaisu saadaan aika-ajoissa ja nopeimmilla kierroksilla. Alastarolla pääsee yleensä ohi vain jos toinen tekee karkean ajovirheen. Nopein ja paras on se, joka saa muutaman nopean kierroksen oikeaan hetkeen ja paikkaan.

Kauden päättyminen ei voisi osua parempaan saumaan, sillä kilpailut ajetaan Porsche Club Festival Finlandin yhteydessä. Klubilaisista koostuva yleisö saakin siis nauttia niin hyvästä seurasta kuin Pohjois-Euroopan parhaista Porsche-kilpailuistakin!

Viikonloppu alkaa perjantaina vapailla harjoituksilla, ja iltapäivän aika-ajoissa määritellään lähtöjärjestys lauantain ensimmäiseen kilpailuun. Viikonlopun toiseen ja kolmanteen osakilpailun lähtöjärjestykset jaetaan edellisen kilpailun nopeimpien kierrosaikojen perusteella.

Kisaviikonlopun alkupala: taustatarina Porsche Sprint Challenge NEZ-sarjan katsastuksesta:

https://ajansiisolen.blogspot.com/2020/08/tehtaan-virallisen-sarjan-tunnusmerkki.html

 


23.08.2020