Skip to main content

 

OverPower on suomalainen simulaattorikokonaisuuksia valmistava yritys. Tuotteissa yhdistyy erinomainen suorituskyky, laatu ja esteettisyys. Koko toiminta aina tuotekehityksestä valmistukseen ja asiakaspalveluun sijoittuu joulupukin kotikaupunkiin Rovaniemelle.

OverPower toi taas koeajokaluston Porsche Club Festivalille elokuussa 2022. Paikalla oli neuvontaa ja opastusta simulaattoriajamiseen, sekä kaluston että itse ajamisen tiimoilta.

Ajosimulaattorien koeajopaikat Suomessa listattuna täällä.

HUOM: OverPowerilla on leasingmahdollisuus kilpatason ajosimulaattoreille. Kevyemmätkin laitteistot ovat päivitettäviä, eli simukärpäsen puraistessa kasvunvaraa löytyy. PRCF Discord on clubilaisille helppo paikka kysellä lisää, jos laitteistot eivät ole tuttuja.

OverPower Racing Solutions 2021-esite (pdf-tiedosto)

 

Kotisivu ja verkkokauppa: OverPower

 

Jukka Honkavuoren OverPower kauden 2020 Porsche Mobil 1 Supercup Virtual Editioniin.

Matti Nevalan OverPower, jolla ajettiin PRCF Esports clubisarjassa 2021. Ajon aikana käytössä on Valve Index VR-lasit.

 

Finnish Sim Racing Association ry (FiSRA) on keväällä 2015 perustettu yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on ylläpitää, edistää ja tukea kansallista ja kansainvälistä ajosimulaattoriharrastusta.

FiSRA tekee PRCF:n kilpailulähetykset, -palvelimet ja hoitaa sarjan ilmoittautumiset.

Kotisivu: FiSRA

VRS on PRCF Esports kaudella 2022 käytettävä ajodataohjelmisto. Datan käyttöön järjestetään erillisiä koulutuksia ja neuvotaan miten dataa voi tehokkaimmin käyttää myös yksin harjoitteluun. Joka kilpailuun on mallivideo, jolla ajolinjat ja tärkeät kohdat ovat selitettynä ja mukana on mallikierros Porschella. Aloittelijat näkevät nopeasti isoimmat kehityskohteet ja kärkikuljettajille data-analyysi on normaali työkalu harjoittelussa.

Kotisivu: https://virtualracingschool.com/

 

Parolassa sijaitseva Sporttiveikot on painattanut Esports-sarjan palkintotakit ja -taulut, sekä jo vuosia paljon muita PRCF varikkovaatteita ja roll-upeja.

 Kotisivu: https://www.sporttiveikot.fi/