Skip to main content

Porsche Finland on PRCF Esports-sarjan pääyhteistyökumppani kaudella 2021.

www.porsche.fi 

 

OverPower on suomalainen simulaattorikokonaisuuksia valmistava yritys. Tuotteissa yhdistyy erinomainen suorituskyky, laatu ja esteettisyys. Koko toiminta aina tuotekehityksestä valmistukseen ja asiakaspalveluun sijoittuu joulupukin kotikaupunkiin Rovaniemelle.

OverPower toi koeajokalustonsa clubilaisten käyttöön Porsche Festivalille simutelttaan elokuussa 2021. Paikalla oli neuvontaa ja opastusta simulaattoriajamiseen, sekä kaluston että itse ajamisen tiimoilta.

HUOM: OverPower on lokakuussa 2021 lanseerannut leasingmallin kilpatason ajosimulaattoreille. Kevyemmätkin laitteistot ovat päivitettäviä, eli simukärpäsen puraistessa kunnolla kasvunvaraa löytyy. PRCF Discord on clubilaisille helppo paikka kysellä lisää, jos laitteistot eivät ole tuttuja.

OverPower Racing Solutions 2021-esite (pdf-tiedosto)

 

Kotisivu ja verkkokauppa: OverPower

 

Jukka Honkavuoren OverPower kauden 2020 Porsche Mobil 1 Supercup Virtual Editioniin.

Matti Nevalan OverPower, jolla ajetaan PRCF Esports clubisarjassa. Ajon aikana käytössä on Valve Index VR-lasit.

 

Finnish Sim Racing Association ry (FiSRA) on keväällä 2015 perustettu yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on ylläpitää, edistää ja tukea kansallista ja kansainvälistä ajosimulaattoriharrastusta.

FiSRA tekee PRCF:n kilpailulähetykset, -palvelimet ja hoitaa sarjan ilmoittautumiset.

Kotisivu: FiSRA

VRS on PRCF Esports kaudella 2021 käytettävä ajodataohjelmisto. Datan käyttöön järjestetään erillisiä koulutuksia ja neuvotaan miten dataa voi tehokkaimmin käyttää myös yksin harjoitteluun. Joka kilpailuun on mallivideo, jolla ajolinjat ja tärkeät kohdat ovat selitettynä ja mukana on mallikierros Porschella. Aloittelijat näkevät nopeasti isoimmat kehityskohteet ja kärkikuljettajille data-analyysi on normaali työkalu harjoittelussa.

Kotisivu: https://virtualracingschool.com/

 

Parolassa sijaitseva Sporttiveikot on painattanut Esports-sarjan palkintotakit ja -taulut, sekä jo vuosia paljon muita PRCF varikkovaatteita ja roll-upeja.

 Kotisivu: https://www.sporttiveikot.fi/