Skip to main content

PRCF Esports-sarjaan saavat osallistua kaikki Porsche Club Finlandin, Porsche Racing Club Finlandin jäsenet sekä heidän perheenjäsenensä. Kilpailualustana toimii iRacing PC-pohjalla ja autona on tietysti Porsche 911 GT3 Cup! Auto on kaikilla sama, joten erot tulevat vain kuljettajista.

Kausi-ilmoittautuminen avautuu syyskuussa.

Sarjailmoittautuminen tehdään yhteistyökumppanimme FiSRA:n (Finnish Sim Racing Association) sivujen kautta, ilmoita samalla sarjavastavalle jäsennumerosi (PCF tai PRCF) jotta hyväksymme ilmoittautumisen ja lähetämme lisätietoa. Kilpailut ajetaan suljettuna iRacing-liigana. Harjoitukset ajetaan Hosted-palvelimella, johon clubikuljettajat saavat salasanan.

PRCF:llä on kilpailukauden aikana 2 harjoitusta/viikko, jotta aloittelijat pääsevät helposti mukaan. Harjoitus on klo 19-21, ensin vapaata ajoa ja sitten 20.00-21.00 treenikilpailu aika-ajoineen. Vapaalla osuudella järjestetään haluttaessa ajajakoulutusta kokeneempien kuskien toimesta, keskimäärin aloittelijat on saatu parantamaan kierrosaikojaan 2-4 sekuntia yksin ajamiseen verrattuna. Myös kesäkaudella ajellaan, neuvotaan ja valmennetaan uusia kuljettajia.

Yksittäisiin kilpailuihin ilmoittaudutaan vielä erikseen. Sarjalla on Discord-kanava, joissa voi kysellä vapaasti muilta klubin jäseniltä neuvoja ja vinkkejä. Virallinen sarjatiedottaminen hoidetaan PRCF Discordissa. PRCF Discord on avoin kaikille Porsche-clubilaisille ja toimii myös älypuhelimen kautta, eli se on erittäin matalan kynnyksen kanava toimintaan tutustumiseen. Kanavalla voi kysellä myös PC:n ja simulaattorilaitteiden hankinta-apua, monella kuskilla ajaminen on lähtenyt kaluston hankinnasta. Ota yhteyttä sarjavastaavaan (Jyrki.Aalto (ät) prcf.fi) saadaksesi kutsun. Tervetuloa mukaan!