Skip to main content

Päivitys 8.4.2009: AKK järjestää vuoden viimeisen rataleimatutkinnon 24.4. Alastarossa

---

TUTKINTOJEN SUORITTAMINEN KAUDELLA 2009, DEBYTANTTIKORTIT JA LISENSSIT

Kaudella 2009 tulee kilpailuihimme osallistuvilla kuljettajilla olla voimassa oleva rataleimatutkinto tai endurance-tutkinto. Molemmat tulee suorittaa AKK:n kurssitusjärjestelmän kautta, sillä PRCF ei ole järjestämässä kaudella 2009 omia koulutus- ja tutkintotilaisuuksia.

Rataleimatutkintoon kannattaa ilmoittautua heti, sillä AKK järjestää tämän kauden viimeisen koulutuksen 24.4. Alastarossa. Endurance-tutkintoja AKK järjestää useammankin kevään ja kesän aikana.

Kannattaa huomata, että tulemme ajamaan 2009 kolme kisaa kansallisen ratasarjan yhteydessä. Kansallisissa kilpailuissa tulee kuljettajilla olla rataleima eli endurance-tutkinnolla saa ajaa ainoastaan PRCF:n itse järjestämissä kolmessa kilpailussa.

Nämä kansallisen ratasarjan kilpailut sisältävät yhteensä kuusi kisastarttia, joista voi saada leimoja debytanttikorttiin niin, että sen saa täyteen yhdessä kesässä. Tällöin kuljettaja voi vaihtaa kansallisen juniorilisenssinsä kansalliseksi lisenssiksi, jolloin lisenssitason voimassa pysymiseen riittää yksi vähintään kansallisen tason startti tai 1 tunti endurancea viiden vuoden aikana.

- Tämä siis vähentää vaivaa, sillä junioritasolla joutuu osoittamaan kilpailleensa vähintään kerran vuodessa ja jos asia unohtuu niin joutuu aina menemään uuteen rataleimatutkintoon.

(Debytanttikorttihan on voimassa viisi vuotta, minä aikana se pitää saada täyteen lisenssitasoa nostaakseen.)

Lisenssit saa ostettua AKK:n sivuilta KITI-kisapalvelusta. Kuljettaja tarvitsee 2009 ratasarjaamme osallistumista varten vähintään kansallisen lisenssin, junioritasolla.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: www.AKK-motorsport.fi

HUOM: Mikäli sinulla on nyt voimassa oleva endurance-tutkinto, etkä syystä tai kolmannesta pääse suorittamaan rataleiman teoriaa maaliskuussa mutta tarvitsisit sen kesän ratasarjaamme varten, niin tilanteen kartoittamiseksi ilmoita asia pikimmiten: tate@porsche-club.fi

PRCF Ry:n hallitus


08.04.2009