Skip to main content

Suomalainen rata-autoilu on elänyt haastavia aikoja viime vuosina, mutta nyt nostetta on jälleen reilusti ilmassa. Porsche GT3 Cup Challenge Finland on kehittynyt viime kausina tasokkaaksi sarjaksi ja ensi kaudella vauhti vain kiihtyy, sillä GT3 Cupin ohella kilpailuviikonlopuilla nähdään myös täysin uusi FTCC-sarja (Finnish Touring Cars Cup).

FTCC sisältää neljä eri luokkaa, jotka ovat V1600 Sports Cup, PRCF Sports Cup, PRCF Time Trial sekä jo ensi vuonna yleisölle esiteltävä Seat Ibiza SC Trophy. Varsinaisesti Seat-luokka nähdään täysipainoisesti mukana kaudella 2017. Lisätietoja FTCC-luokista julkaistaan kauden 2016 lähestyessä.

FTCC:n kausi 2016 kattaa Porsche GT3 Cupin kanssa kaikki neljä Suomen osakilpailua Ahvenistolla, Alastarolla, ja kaksi kilpailua Botniaringillä. Myös osallistumismahdollisuutta Pärnun osakilpailuun selvitetään aikataulujen ja järjestelyiden osalta.

Porsche GT3 Cupin ja Vauhdin Maailman tiivis yhteistyö laajenee koskemaan myös FTCC-sarjaa. VM on sarjan mediayhteistyökumppani ja muun muassa osallistumismaksu sisältää lehden vuositilauksen. Lisäksi Porsche GT3 Cup ja FTCC tekevät sarjaviestinnän osalta tiivistä yhteistyötä.

FTCC-sarjan ennakkoilmoittautuminen on jo käynnissä ja sen voi tehdä osoitteessa http://bit.ly/22zT50Q

Porsche GT3 Cup Challenge kilpailukalenteri 2016

28.5 Ahvenisto (mukana myös FTCC)
18.6 Botniaring (mukana myös FTCC)
2.7. Pärnu, Viro (FTCC mahdollisesti mukana)
16.7. Botniaring (mukana myös FTCC)
27.8. Alastaro, Porsche Club Festival (mukana myös FTCC)

Porsche GT3 Cup Challengen ja FTCC:n sarjatyöryhmät toivottavat menestyksekästä uutta vuotta 2016 – nähdään radoilla!

 

Kuvaaja: Marika Koliseva


31.12.2015