Skip to main content

Porsche GT3 Cup Challenge Finland kausi avataan heti komeasti Latvian pääkaupungissa Riiassa 28-30.4.2017.
 
Historiallisesti arvokas Biķernieki on vuoden vanhempi kuin Ahveniston moottorirata. Suomalaisille Porsche-kuljettajille uusi tuttavuus on ikänsä ohella myös puitteiltaan ja sijainniltaan samankaltainen kuin Ahvenisto. Vanha rata sijaitsee käytännössä kaupunkialueella, aivan sen ruutukaava-alueen laitamille.
 
Puistomainen rata tarjoaa useitakin variaatioita. Porsche GT3 Cup Challengen kisa käydään radan nopeimmalla, 3,66 kilometrin mittaisella osalla. Täällä Porsche GT3 Cup Challenge Finlandin kuljettajat ja tiimit aloittavat kansainvälisen autoliiton FIA:n Pohjois-Euroopan mestaruuden (NEZ) metsästämisen samalla jaossa on tietysti oman Challenge-sarjan pisteitä! 

Värikkään kauden suomalaismielenkiinto kohdistuu jälleen uusiin Porsche GT3 Cup Challenge Finlandin junioriohjelman kuljettajiin. Viime kaudella Italian Renault Clio Cupissa ajanut Jussi Kuusiniemi, 19, ja pitkän karting-uran jälkeen Kuusiniemen tapaan mm. V1600-luokassa kisannut Roope Rinne-Laturi, 17, ovat Junior Programin uudet tähdet.


25.04.2017

Connect with Porsche Racing Club Finland