Skip to main content

Porsche Sprint Challenge NEZ - kausi jatkuu kolmella osakilpailulla Kymiringillä 7.-8.8.

Kuuden osakilpailun jälkeen sarjassa kärkipaikalla ovat Luka Nurmi ja Tommi Haru, Jim Rautiaisen kärkkyessä kolmen pisteen päässä heistä. Tasaisen kilvanajon voi olettaa jatkuvan jo nähtyjen kisojen perusteella: kukin on vuorollaan nopein aika-ajossa ja terävin kilpailuissa. Tasainen menestyminen tuleekin olemaan entistä tärkeämpää.

Kymiring avaa ovensa ensimmäistä kertaa sarjalle ja tämä otetaan iloiten vastaan niin kuljettajien kuin sarjankin puolesta. Testipäivien ja radalla ajaneiden raporttien perusteella voineekin sanoa, että rata tarjoaa haasteita, upeita mutkayhdistelmiä sekä huikeita suoranopeuksia.

Sarjaa johtava Relaa Racingin Luka Nurmi ennakoi tulevan viikonlopun sisältävän hienoa kilvanajoa:

-Rata on todella hieno ja haastava - ohituksiakin tullaan todennäköisesti näkemään jonkin verran. Vaikuttaa ennakkoon siltä, että ohituspaikkoja siellä löytyy hienosti, kunhan ajoitus osuu nappiin. Lisäksi kisaaminen varmasti kehittyy viikonlopun myötä, kun eri ajolinjat puhdistuvat.

Viikonloppu alkaa perjantaina vapailla harjoituksilla ja iltapäivän aika-ajoissa määritellään lähtöjärjestys lauantain ensimmäiseen kilpailuun. Viikonlopun toiseen ja kolmanteen kilpailuun lähtöjärjestys määritellään edellisen kilpailun nopeimpien kierrosaikojen perusteella.


03.08.2020