Skip to main content

Kaikkien kilpailijoiden on oltava Porsche Club Finlandin (tai jonkun maan virallisen Porsche Clubin jäsen) sekä Porsche Racing Club Finlandin jäseniä. Jos kilpailija ei ole jäsen, voi hän helposti liittyä jäseneksi esim. suomalaisten klubisivujen kautta.

Sarjamaksu on 100 euroa ja se suoritetaan sarjaan ilmoittautumisen yhteydessä PRCF:n pankkitilille, viimeistään 31.3. mennessä. Sarjamaksuun 2022 sisältyy Time Trial paita, palkinnot, kilpailunumerot sekä pääsymaksu yhdelle henkilölle syksyllä järjestettävään palkintojenjakogaalaan. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista, ilmoittautumismaksu on tällöin 200 euroa.

Ilmoittautuminen ei edellytä yhteenkään kilpailuun osallistumista. Yksittäisiin kilpailuihin ilmoittaudutaan vielä erikseen. Kilpailumaksu yksittäiseen kilpailuun on n. 150€, mutta Kymiringin kilpailuun tulee vielä ratavuokralisä. Rata on muita selvästi kalliimpi varata tapahtumiin. Viimeisimmät hinnat aina eriteltyinä kilpailukutsussa.

Sarjaan ja siten yksittäisiin kilpailuihin on mahdollista ilmoittautua ns. taiteilijanimellä, jonka on oltava muotoa Etunimi Sukunimi.

Ilmoittautuminen kilpailuun aukeaa noin viikkoa ennen tapahtumaa.

 

Alastaro Time Trial ilmoittautuminen 14. - 15.5.2022 (suljettu)

Porsche Ring, Pärnu Time Trial ilmoittautuminen 1. - 2.7.2022 (suljettu)

Alastaro Time Trial ilmoittautuminen 26. - 27.8.2022 (suljettu)

Ahvenisto Time Trial ilmoittautuminen 16.9.2022 (suljettu)

 

 

 

Kuva: Iku Merikalla