Skip to main content

TIEDOTE 6. HELMIKUUTA 2011

PRCF ja BRCF (BMW Racing Club Finland) ovat nyt sopineet yhteistyöstä rata-ajon harrastusmahdollisuuksien lisäämiseksi kummankin yhdistyksen jäsenistölle. Käytännössä yhteistoiminta alkoi jo 2010, kun järjestimme rataleimatutkinnon teoriaosuuden 8.12.2010 kummankin yhdistyksen jäsenistölle (ja oli siellä PCF:kin). Rata-ajan etsiminen rataleiman käytännön osuudelle on käynnissä ja saataneen tiedotettua pian.

Nyt on sovittu myös yhteisistä rataharjoittelumahdollisuuksista, jotka tarjoavat PRCF:n jäsenille mukavasti vapaata harjoitteluaikaa kaudella 2011. Tosin ehkä vain nopeimmille, jos halukkuutta on paljon. BRCF:n kuskeja ja kalustoa nähtäneen meidän vieraina ainakin Petrin päivällä.

Muutama huomio asian käytännön järjestelyistä:

1) Tämä sopimus koskee Porsche-kuskeista vain PRCF:n jäsenistöä.

2) Oheisessa BRCF:n tiedotteessa on BRCF:n kirjaamat yleiset perusteet ja käytännön ohjeet asiasta sekä aikataulu. Harjoitusajat ovat pääsääntöisesti Ahvenistolla. Harjoituksissa rata on auki koko ajan eli ei tarvitse odottaa omaa 20 min aikaikkunaa.

3) Ilmoittautuminen tapahtuu ohjeen mukaan BRCF:n sivuilla ja maksu suoraan BRCF:lle.

4) Aiemmin BRCF:llä on ollut käytänteenä, että oman jo ostetun ajovuoron (yksittäisen ajokerran) on voinut myydä eteenpäin jäsenelle, jos ei itse pääse mukaan. Sama mahdollisuus on kuulemma nytkin, mutta huomatkaa siis, että myös sen ajovuoron ostajan tulee olla PRCF:n jäsen. Jos myyt ajovuorosi niin perehdytät ostajan toimimaan tapahtumassa oikein ja ilmoitat etukäteen ratavuoron myynnin ja ostajan tiedot BRCF:lle. Radalla on vastuuhenkilö, joka tarkastaa osallistujat ja ajo-oikeudet.

5) Samassa ilmoittautuvassa autossa voi olla max 3 kuljettajaa, kts BRCF:n tiedote ja maksu siinä tapauksessa. Niiden lisäkuskienkin on oltava PRCF:n jäseniä, mutta huomatkaa meillä voimassa oleva perhekuntajäsenyysperiaate eli isä voi esim ottaa rata-ajoa harrastavan vaimon tai pojan mukaan, mutta maksaa sittenkin sen pikku lisähinnan. Eli siinä täyttyy se jäsenyysvaatimus. Tai sitten vaikka 2 PRCF:n kuljettajaa voi harjoitella kauden yhdellä autolla ja pienellä lisämaksulla.

6) Kyseessä on siis vapaa harjoittelu. Voit mennä kilvellisellä tai kilvettömällä Porschella. Kilvelliset ja kilvettömät ajavat yhtä aikaa. Kilvettömissäkin on oltava PRCF:n säännön mukaan voimassa oleva liikennevakuutus. Kaikissa BRCF:n autoissa on myös liikennevakuutus voimassa.

7) Rataleimaa, AKK:n lisenssiä tms tutkintoa tai lisenssiä ei tarvita. Riittää kun automerkki, yhdistyksen jäsenyys, liikennevakuutus ja asenne ovat kunnossa.

8) BRCF toteuttaa samoja herrasmieskisaamisen ja rata-ajoharrastuksen innostamisen & toteuttamisen periaatteita kuin PRCF. Kyse on siis harrastustoiminnasta Club Racing –hengessä.

9) Tapahtumat ovat BRCF:n järjestämiä ja isännöimiä. PRCF ei ota kantaa käytännön järjestelyihin, vaan osallistuva asioi järjestäjän kanssa.

10) Ilmoittautumisaika päättyy 28.2.2011.

Hauskaa kesää !! PRCF:n hallitus


06.02.2011