Skip to main content

Porsche Sprint Challenge North European Zone (NEZ) 2019

 

Porsche Sprint Challenge NEZ 2019-sarja ajetaan tänäkin vuonna yhdessä Pohjois-Euroopan mestaruussarjan eli NEZin kanssa. Kausi alkaa maaliskuussa sarjan kick off-tilaisuudessa Vantaalla. Ensimmäinen osakilpailu ajetaan Riian (LV) Bikerniekissä ja sieltä Challenge-karavaani suuntaa Ahvenistolle jossa kilpaillaan kesäkuun puoliväissä. Kesä-heinäkuun taitteessa on vuorossa Pärnun perinteinen Suur-Voidusoit, heinäkuun lopulla menemme Kemoraan  ja elokuun lopulla kisaamme sarjan finaalin PRCF:n omassa Porsche Club Festival Finland kilpailussa Alastarolla.

Porsche Sprint Challenge NEZ-sarjan toimintaa on ilo seurata: Ammattimaisella otteella ja hyvällä yhteishengellä Suomessa ja Baltiassa ajetaan kansainvälistä kasvavaa rata-autosarjaa!

Tehtaan kilpa-autoilla ajettaessa ajaminen on tasaväkistä ja autourheilun perinteitä kunnioittavaa. Sarjaan osallistuu tulevalla kaudella ainakin 14 kuljettajaa. Kannustankin kaikkia moottoriurheilun ystäviä lähtemään mukaan kisatapahtumiin, ja nauttimaan siitä mitä moottoriurheilu ja rata-autoilu parhaimmillaan on!

Rauno Ratilainen
Puheenjohtaja
Porsche Sprint Challenge NEZ

Connect with Porsche Racing Club Finland