Skip to main content

PRCF järjestää yhteistyössä TamUA:n kanssa perustoimitsijakoulutuksen, joka antaa eväät toimia perustason toimitsijana kaikissa AKK:n alaisissa nopeuskilpailuissa.

Koulutuksen ensisijiaisena tavoitteena on saada PRCF:n ja PCF:n jäsenistöstä uusia henkilöitä mukaan klubien kilpailuiden järjestämiseen, erityisesti Porsche Festival -tapahtumaan elokuussa tarvitaan lisää apuvoimia.

Ratatuomarina toimiminen on oiva tapa päästä osaksi kilpailutapahtumaa, sekä seuraamaan kilpailuja oikeasti ”aitiopaikalta”. Toimitsijoille on tietenkin myös tarjolla ilmaista rata-aikaa kilpailujen ja Festivaalin yhteydessä.

Perustoimitsijakoulutukseen osallitumalla ja PRCF:n kisoissa ratatuomarina toimimalla saa myös hyvän ensituntuman kilpailutoimintaan, jos esimerkiksi suunnittelee osallistuvansa itse tulevaisuudessa. Puhumattakaan siitä, että rataleima on perustoimitsijakoulutukseen osallistuneelle enää muodollisuus.

Koulutus järjestetään Tampereella kahtena torstai-iltana huhtuikuussa, 5. ja 19 päivä klo 18-20.30. Koulutus on PRCF ja PCF jäsenille maksuton.

Lisää infoa ja ilmoittautumisohjeet tästä.

Connect with Porsche Racing Club Finland