Skip to main content

Tapahtuma tarvitsee vielä järjestyksenvalvojia ja ratatuomareiden avustajia!

On alle kuukausi seuraavaan Porsche Club Festival -tapahtumaan Alastaron moottoriradalla 23.-25.8. Tapahtuman käytännön järjestelyt ovat loppusuoralla, mutta tarvitsemme lisää henkilöitä muutamiin tehtäviin, sillä näin ison  tapahtuman järjestämiseen tarvitaan kaikkiaan noin 150 henkilöä.

Järjestyksenvalvojat: Porsche Club Festival – tapahtumaan odotettavan vierailijämäärän mukaan tarvitsemme minimissään 10 kortillista järjestyksenvalvojaa lauantaina 24.8. Järjestyksenvalvonta tapahtuuu alueen sisällä, joten valvonnan ohella pääset seuraamaan myös varsinaista tapahtumaa.

Ratatuomareiden avustajat:  ratatuomareiden avustajat pääsevät seuraamaan kisatapahtumaa lähempää kuin kukaan muu. Kaikille pisteille on jo valittu osaavat ratatuomarit, mutta tarvitsemme jokaiselle pisteelle avustajia auttamaan liputuksissa sekä  toimimaan ratatuomareiden lisäsilmäpareina.  Erityisesti perjantaina 23.8 tarvitaan vielä apua klo 14-18 välisenä aikana, kun radalla ajetaan ensimmäiset kisat ja lauantain kisalähtöjen aika-ajot.

Tehtäviin tarvitaan henkilöitä perjantaina 23.8 klo 12 – 18 välisenä aikana ja lauantaina 24.8 klo 8 – 18. Voit osallistua molempina päivänä tai vain yhtenä.

Mahtavan festaritunnelman ja kisafiiliksen lisäksi tarjoamme tapahtumaan osallistuville avustajille päivän ruokailut sekä hienon tapahtumapaidan työasuksi  ja tapahtumamuistoksi.

Tule rohkeasti mukaan! Ja ota mukaan myös kaverisi.

Lisätietoja:

Frank van Nunen, #2629
Kilpailunjohtaja
040 5476683
francis.van.nunen@gmail.com


24.08.2019