Skip to main content

Virtasalmen Motoparkissa kauteensa starttaava Porsche GT3 Cup Trophy -sarja on Junior Program -ohjelmansa puitteissa kiinnittänyt stipendiaattina sarjaansa kaudelle 2013 Jesse Krohnin, 22.

Krohn vuokraa saamallaan stipendillä Porsche 996 GT3 Cup -auton, jolla osallistuu kesän Porsche GT3 Cup Trophy -sarjaan. Auton omistaa ja sitä operoi Relaa Racing Team Kauhajoelta. Hakuehtojen mukaan valituksi tulleen on osoitettava myös omaa aktiivisuutta ja moottoriurheilussa tärkeää businesshenkisyyttä hankkimalla rahoituksen mm. kilpailukauden bensiini-, rengas- ja vakuutuskuluihin.

Määräaikaan mennessä hakijoiksi ilmoittautui yli kolmekymmentä nuorta suomalaista moottoriurheilijaa, joista kolme valikoitui testitilaisuuteen Alastaron moottoriradalle. Heistä valintaraati päätyi Jesse Krohniin.

- On erittäin hienoa päästä ajamaan Porsche GT3 Cup -luokkaan, joka on parissa viime vuodessa kehittynyt ja laajentunut todella upeasti muutaman auton luokasta tälle kaudelle jopa yli 20 auton laajuiseksi. Yleisölle on tarjolla hienoa nähtävää ja myös meille kilpailijoille värikkäitä mittelöitä, uskoo Jesse Krohn.

Mikäli Jesse Krohn sijoittuu sarjan loppupisteissä kärkikymmenikköön, on luvassa matka Saksaan Porsche Motorsportin vieraaksi. Mikäli loppusijoitus on viiden parhaan joukossa, esittää kotimaisen Porsche GT3 Cup Trophyn organisaatio häntä myös Junior Program -kilpailijaksi Porsche Supercupiin, joka on tuttu F1-osakilpailujen esikilpailuna. Päätöksen Supercupin juniorikuljettajapaikasta tekee lopullisesti Porsche Motorsport.

Lisätietoja:
Ari Paronen, Porsche GT3 Cup Trophy -sarjavastaava
 


26.04.2013

Connect with Porsche Racing Club Finland