Skip to main content

Kaikkien kilpailijoiden on ilmoittauduttava PRCF Esports -sarjaan. Sarjaan ilmoittautuminen tehdään sähköisesti yhteistyökumppanimme FiSRA:n (Finnish Sim Racing Association) sivujen kautta. Tee itsellesi ajajaprofiili, hanki iRacing-tili ja ilmoittaudu sarjaan. Sarjaan hyväksytään vain Suomen virallisten Porsche merkkikerhojen (PCF, PRCF ja PCCF) jäsenet ja perhejäsenet. Kilpailut ja harjoitukset ajetaan suljettuna iRacing-liigana, johon pääsemiseksi tarkistamme jäsenyytesi sarjailmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittautuminen kaudelle 2020 avataan lokakuussa, kauden kilpailukalenteri julkistetaan elokuun Porsche Festivaaleilla.


Yksittäisiin kilpailuihin ilmoittaudutaan vielä erikseen. Sarjalla on WhatsApp-ryhmä ja Discord-kanava, joissa voi kysellä vapaasti muilta klubin jäseniltä neuvoja ja vinkkejä. Virallinen sarjatiedottaminen hoidetaan sähköpostilla ja iRacing-yksityisviesteillä. Discord-kanava on avoin kaikille Porsche-clubilaisille, eli se on erittäin matalan kynnyksen kanava toimintaan tutustumiseen. Ota yhteyttä sarjavastaavaan saadaksesi Discord-kutsun. Tervetuloa mukaan!

Connect with Porsche Racing Club Finland