Skip to main content

Lataa kutsu (PDF)

AJAMAAN RUOTSIN PCS-RACINGIN KILPAILUIHIN?

Hyvä PRCF:n jäsen. Keskusteluissa jäsenistömme kanssa on käynyt ilmi, että useampiakin kuljettajiamme kiinnostaisi lähteä ajamaan kaudella 2009 Ruotsiin kollega-yhdistyksemme ratasarjan osakilpailuun / kilpailuihin.

Periaatteessa asian pitäisi onnistua helposti: Asiasta on sovittu yhdistysten kesken, säännöt on yhtenäistetty, Ruotsiin pääsee autolautalla helposti ja meikäläinen kansallinen lisenssi + rataleima kelpaavat naapurissa ajamiseen.

Jokainen jäsenemme voi toki toimia ihan ominkin päin, ilmoittautua ja mennä naapuriin kisaamaan, mutta kimpassa muiden kanssa voisi asia sujua helpommin ja yhdessä on muutenkin tukea ja turvaa sekä matkaseuraa kavereista. Lisäksi matkajärjestelyjä voisi tehdä kimpassa.

Siispä PRCF kysyy täten sitoumuksetta, kuka olisi kiinnostunut lähtemään seuraaviin kisoihin Ruotsissa:

3. – 5.7. Knutstorp

8. – 9.8. Kinnekulle

Muut naapurin kisaviikonloput menevät tänä vuonna päällekkäin omiemme kanssa, joten emme yllytä lähtemään silloin. Vastaavasti naapurit ovat suositelleet omilleen tuloa Suomeen 1.8. Apparalle tai syyskuussa Jurvaan.

PRCF pyytää lähettämään vastaukset puheenjohtajalle 21.6.2009 mennessä: tate@porsche-club.fi

Myöhemminkin voi tietojaan täydentää. Tämä siksi, että ekana listattuun kisaan on ilmoittautumisten määräaika jo 22.6.mennessä. Ko tapahtuma on samalla suuri kilpa-autotapahtuma Ruotsissa, eli siellä on paikalla paljon muitakin automerkkejä ja luokkia. Ja yleisöä.

Osallistumisten hinta on 2500 SEK (noin 230 €) per kisa ja sen voi maksaa myös käteisellä paikan päällä. Ilmoittautumiset pitää tehdä PCS-Racingin sivuilla (helppoa, mitään tunnuksia ei tarvita). Kinnekullen viikonloppu sisältää kisalähtöjen lisäksi runsaasti harjoitteluaikaa, kuten muutkin PCSR:n itse järjestämät tapahtumat.

Lisätietoja: www.pcsracing.nu sekä PRCF:n puhjoht, varapj ja klubimestari


16.06.2009

Connect with Porsche Racing Club Finland