Skip to main content

Rata-autoilun Porsche GT3 Cup Challenge Finland -sarja ja autojen moottoreiden sekä vaihdelaatikoiden asiantuntijaorganisaatio Varaosia.com ovat solmineet kolmivuotisen yhteistyösopimuksen.

Toukokuun 28. päivä Ahveniston moottoriradalta Hämeenlinnasta alkava Porsche GT3 Cup Challenge saa kumppanikseen oman alansa kärkiosaamista edustavan Varaosia.com-yrityksen. Yhteistyö tulee näkymään kattavasti kauden osakilpailuissa, sillä Varaosia.com toimittaa sarjan turva-auton, joka on asiaankuuluvasti Porsche 997 GT3 RS –auto sekä autoa ylläpitävän nelihenkisen tiimin.

– Edustamme itse alamme kärkiosaamista, joten meille on hyvinkin luonnollista toimia yhdessä suomalaisen rata-autoilun kärkituotteen, Porsche GT3 Cup Challenge kanssa. Turva-auto on tärkeä osa tapahtumaa ja omalta osaltaan mahdollistaa kilpailujen turvallisen ja sujuvan läpiviennin. Upea urheiluauto ja sen ohjaimissa nähtävät huippunimet antavat vielä tietysti oman hienon lisälatauksensa tähän toimintaan, Varaosia.comin markkinoinnista vastaava Jaakko Tapper sanoo.

Turva-auto toimii samalla periaatteella kilpailuissa kuin esimerkiksi Formula 1 –sarjassa ja sitä ajavat jokaisessa kilpailussa tunnetut suomalaisnimet. Pärnussa auton ratissa on entinen F1-kuljettaja Mika Salo, Botniaringin heinäkuun kilpailussa ratamoottoripyöräilijä Mika Kallio ja elokuussa Alastarolla kilpa-autoilija Harri Toivonen. Kaksi muuta turva-autokuljettajaa julkaistaan myöhemmin.

– Olemme todella innoissamme uudesta yhteistyökumppanuudesta Varaosia.comin kanssa. Nyt saamme hienon turva-auton kilpailuihin sekä nimekkäitä kuljettajia, jotka varmasti herättävät niin yleisön kuin mediankin kiinnostuksen. Lisäksi Varaosia.com vaalii samoja laatuarvoja kuin Porsche GT3 Cup Challenge -sarja, joten pystymme yhdessä varmasti edistämään molempien brändien tunnettuutta, kertoo sarjatyöryhmän puheenjohtaja Tapio Rytilä.

Lisätietoja:
Tapio Rytilä, sarjatyöryhmän puheenjohtaja, Porsche GT3 Cup Challenge, puh. 0400 260 672, tapio.rytila@prcf.fi
Jaakko Tapper, markkinointi, Varaosia.com, puh. 020 747 9286, jaakko.tapper@varaosia.com

Kuvassa yksi turva-auton kuljettajista, ratamoottoripyöräilijä Mika Kallio. Kuva: mikakallio.com.
Kuvassa yksi turva-auton kuljettajista, ratamoottoripyöräilijä Mika Kallio. Kuva: mikakallio.com.


22.03.2016