Skip to main content

PCF JÄSENISTÖN KESKUSTELUPALSTA

Porsche Club Finland ylläpitää vain jäsenistölle tarkoitettua keskustelupalstoja PCF toiminnasta ja PCF tapahtumista 9xxfin.com palvelun osana. Palvelu löytyy osoitteesta www.9xxfin.com. Klubin keskustelualueet on rajattu vain klubilaisille ja ne tulevat käyttäjän näkyville täyttämällä tiedot oheiseen lomakkeeseen. Huom! Sinun tulee kirjautuma PCF tunnuksilla (ei siis PRCF) Porsche Club Finland sivustolle, ennen kuin pääset täyttämään lomakkeen.

Huom!

(a) Ainakin osalla selaimista lomake ei hyväksy kirjautumista suoraan linkin kautta, eli klikkaa sivun alalaidasta login ennen lomakkeen täyttöä, ja

(b) PCF lomaketta täyttäessäsi et voi olla samanaikaisesti kirjautuneena prcf.fi sivustolle, eli sinun tulee kirjautua ulos prcf.fi sivustolta (saattaa olla joudut jopa tyhjentämään selaimen välimuistin, jotta kirjautuminen PCF tunnuksilla onnistuu).

9xxfin.com palveluun tulee siis ensin rekisteröityä ja sen jälkeen voi täältä pyytää PCF-keskustelualueiden aktivointia.

9xxfin.com on klubista riippumaton keskustelufoorumi ja muilla kuin PCF -alkuisilla foorumin keskustelupalstoilla on mukana sekä klubilaisia että alan harrastajia tai muuten asioista kiinnostuneita.

Palstoilta löytyy valmiita vastauksia alkavan harrastajan peruskysymyksiin ja Porsche-asiantuntijat auttavat keskustelupalstoilla kiperimmissäkin kysymyksissä.

* * * * *

HUOM! Porsche Club Finland ei vastaa millään keskustelupalstojen sisällöstä ja tiedottaa jäsenistölleen internetissä vain tämän sivuston kautta. Hallituksen jäsenet tai tapahtumavastaavat eivät välttämättä seuraa keskustelupalstoja, joten tarvittaessa on syytä olla suoraan yhteydessä vastuuhenkilöihin sähköpostilla tai puhelimitse.


01.02.2015

Connect with Porsche Racing Club Finland