Skip to main content

Vuosien kuluessa on havaittu, että Porsche Club Finlandin tarjoaman toiminnan lisäksi on myös suuri joukko Porsche-harrastajia, jotka ovat kiinnostuneita kilpailemisesta ja urheilullisesta ajosta. Koska kilpailutoiminta ei kuulu PCF:n toiminnan tarkoitukseen, perustettiin vuonna 2004 oma yhdistys, Porsche Racing Club Finland ry, kilpailemisesta ja rata-ajosta kiinnostuneita Porsche-harrastajia varten. Yhdistys on avoin kaikille Porsche Club Finlandin jäsenille ja sen tarkoituksena on edistää Porsche-merkkisten autojen kilpailutoimintaa, Porsche kilpa-autoilijoiden yhteishenkeä, sekä herrasmiesurheiluun kuuluvaa asennetta. Mitä tämä tarkoittaa, selviää tarkemmin PRCF:n arvoista.

PRCF järjestää niin harrastushenkisiä Club Racing ja Time Trial-ratakilpailuja kuin myös kilpailullisempia Sprint Cup kilpailuja. Kilpailutoiminta on tarkoitettu yksinomaan Porsche-merkkisille autoille. Lisäksi yhdistys järjestää kilpailutoimintaan liittyvää koulutusta ja tapahtumia.

Jäseniä PRCF:llä on nykyisellään yli 110, joista monilla on ratakilpailukelpoinen Porsche valmiina tai rakenteilla. Jäseneksi liittymisen edellytys on PCF:n tai muun Porsche AG:n hyväksymän Porsche-klubin jäsenyys.

Vuosijäsenmaksu 2020 on 30 euroa. Ainaisjäsenmaksu on 300 euroa. Kannatusjäsenmaksu on 300 € / vuosi.

 

Kuva: Antti Takala

Connect with Porsche Racing Club Finland