Skip to main content

MUUTAMA AJANKOHTAINEN ASIA HEINÄKUUSSA

 

AJAMINEN RUOTSISSA 2009

Kesäkuun tiedotteessa PRCF kannusti menemään kisaamaan Ruotsiin nimenomaan Kinnekullen viikonlopuksi, joka ei ole päällekkäin oman kalenterimme kanssa. Ajankohta on 8.-9.8.2009. Kilpailukutsu on julkaistu tällä viikolla PCSR:n sivuilla ja ilmoittautumisaikaa on vielä koko viikko 31/2009. Jos joku on menossa sinne niin ilmoittakaa PRCF:n puheenjohtajalle, niin varmistamme maksut, sääntöjen soveltamisen ja muuta käytännön asiaa. Periaatteessa meidän sääntöjen mukaisella autolla saa siis ajaa, mitään yllätyksiä ei ole tiedossa.

Lisätietoja: www.pcsracing.nu

 

PRCF:LLÄ ON NYT KÄYTÖSSÄÄN HYVÄLAATUINEN VIDEOKAMERA JÄSENISTÖN KÄYTTÖÖN

Kamera on meillä tarkoitettu nimenomaan auton sisällä tapahtuvaan kuvaamiseen, vaikka soveltuu moneen muuhunkin. Laite on amerikkalainen ja merkiltään V.I.O. Maahantuoja EuroRacing on luovuttanut kameran PRCF:lle sponsorisopimuksemme 2009 mukaisesti.

Kamera on siis tarkoitettu jäsenistön käyttöön kilvanajon tai sen harjoittelun kuvaamista varten. Kameran isäntänä on PRCF:n hallituksessa Janne Kiiskinen, jolta laitetta voi lainata kuittausta ja pientä käyttömaksua vastaan. Laitteisto sisältää ohjelman ja kaapelit, joilla nauhansa voi siirtää omalle tietokoneelleen. Lisäksi paketissa on tarvittavat kiinnikkeet ja käyttöohjeet. Käyttövuokra tulee maksaa PRCF:n tilille ja merkitä tiedonantoon asia.

Lainan hinnat: kokonainen käyttöpäivä 30€, puolikas päivä 20€, yksi ajosuoritus / stintti 10€. Laitteen hallussa pitämisestä ei tarvitse maksaa, vaan käytöstä.

 

PCF & PRCF:N RATAPÄIVÄT AHVENISTOLLA

PCF tarvitsee perjantaille rata-ajon kouluttajia. PRCF:n kuljettajia kannustetaan täten osallistumaan ko päivälle ajokouluttajina. Tarkemmat aikataulut ja ohjelma on jaettu PCF:n nettisivuilla ja Magazine 2/2009:ssä ja kouluttaringissä oleville on luvassa vielä erikseen ohjeita s-postillakin, lupasi Tommy Sippo. Kouluttamaan voinee mennä ja ilmoittautua, vaikka ei olisi ilmoittautunut / mahtunut mukaan tapahtuman 85 auton kiintiön puitteissa.

PRCF-kisaan lauantaina osallistuva kuljettaja, joka on siis maksanut 150€ osanottomaksun PRCF:lle, ei tarvitse maksaa erikseen ratapäivien osanottomaksua PCF:lle, mutta ilmoittautua pitää silti ihan normaalisti.

Huom: Perjantai on vain koulutuspäivä. Silloin ei pääse radalle kokeilemaan kilpurillansa. Muutenkin vain lauantai on melupäivä. Kouluttajilla on kuitenkin perjantain päätteeksi oma vapaa harjoitustuntinsa, jolloin voi siis ajaa kilvellisellä autolla, joka on < 95 dB.

 

PRCF:N PIKEEPAITA

Ratasarjaamme vuodelle 2009 valmistetaan parhaillaan oma pikeepaitamme, joka on kaupan ratapäiviltä alkaen niin kauan kuin tavaraa riittää. Kysykää PRCF:n kilpailutoimistosta. Paidan hinta on 40€

PS: Kilpaa ajavat kuljettajat saavat 1 kpl paitaa ilmaiseksi eli sisältyy osanottomaksuihinne.

 

KOULUTUSMUISTUTUS

Huhtikuun tiedotteessa olevat asiat koulutuksesta ja rataleimojen voimassa pysymisestä kannattaa muistaa ja katsoa tarvittaessa sieltä, ettei rataleima pääse vanhenemaan vahingossa. Se pysyy mainiosti voimassa esim. osallistumalla johonkin osakilpailuumme, joka järjestetään kansallisen ratasarjan yhteydessä.

 

PRCF Ry:n hallitus


27.07.2009

Connect with Porsche Racing Club Finland