Skip to main content

PRCF kaipaa talkooapua sunnuntaina 31.1. Rallisprint OP Marttila -kilpailuun. Tapahtuman järjestää Salon UA, joka vuorostaan auttaa PRCF kilpailujen järjestämisessä, joten vastavuoroisesti tarvitsemme talkooapua. Kilpailupaikan osoite on Niittysuontie 39, Marttila. Talkooapua tarvitaan ratatuomaripisteille. Lippupisteillä on aina vähintään 2 henkilöä, joten talkoohomma ei ole liian vaativaa. Punaista lippua näytetään vain kilpailunjohdon määräyksestä, eli ei tarvitse itse tehdä vaativia päätöksiä. Eli tapahtuma sopii hyvin myös ensikertalaisille. Lippupisteiltä on tarkoitus nähdä oma sektori hyvin, joten nyt on takuulla parhaat katselupaikat tiedossa.

Viime vuonna ensimmäisen kerran ajettu kilpailu saa nyt siis jatkoa. Rallisprint OP Marttila ajetaan jälleen Korpiahon Erkan maille rakennetulla radalla. Rata on saanut reilusti lisää pituutta, nyt ajetaan 4100 metriä pituista pätkää. Reitti on saanut lisää pituutta noin 400 metriä metsäosuudelle ja peltoaluettakin on tarkasteltu uudella tavalla. Marttilassa ajetaan myös Finnish Crosskart Challenge-sarjan ensimmäinen osakilpailu. Viime vuonna saimme pienet maistiaiset todella hurjista laitteista näytösajon muodossa, mutta nyt siis ajetaan Crosskart-autojen kilpailu.

Kilpailukeskus:
Erkka Korpiaho Racing
Niittysuontie 39
21490 Marttila

Kilpailutoimisto avataan 7.30
Kilpailun lähtö 11.00
RATATUOMARIT paikalle 9.00

(varapäivä 28.02.)

Nyt näyttää kelien suhteen hyvältä. Erkka painaa pitkää päivää, jotta rata saadaan kunnolla jäädytettyä. Toivotaan, että pakkaskelit jatkuvat, eikä varapäivää tarvitse ottaa käyttöön.

Eli tarjolla on takuulla mielenkiintoinen päivä, mukavassa porukassa. Ilmoittautuisitko Risto Ahokas, etunimi.sukunimi@prcf.fi t. 0400-873380. Tervetuloa mukaan! Kiitos!


22.12.2015