Skip to main content

Lauantai, 18. Maaliskuu 2017

Messilä

Lahden MM-kisojen jälkeen Lahden seudulla tapahtuu.

Lämpimästi tervetuloa kaikki klubiemme jäsenet Porsche Club Finlandin ja Porsche Racing Club Finlandin sääntömääräisiin kevätkokouksiin Hollolaan, Messilän kartanoon. Kokoukset pidetään osoitteessa

Messiläntie 308, 15980 Messilä. Ennen kokouksia ehdit vaikkapa aamulla kurvailla pari tuntia valkoisilla rinteillä tai sivakoida hoidetuilla laduilla Salpausselkää pitkin.

PCF-kokous lauantaina 18. maaliskuuta klo 12.30-14.00 ja heti sen jälkeen PRCF-kokous klo 14.00-15.30. Saavuthan jo hyvissä ajoin klo 12.00 mennessä, ennen PCF-kokousta paikalle. Voit halutessasi nauttia ensin hieman kevyttä lounasta. Jälkimmäisessä PRCF-kokouksessa on tarjolla kuppi kuumaa, kahvileivän kera.

Sääntömääräisten asioiden lisäksi PRCF-kokouksessa käsitellään lisäksi kohta: osakeyhtiön perustaminen yhdistykselle.

Jotta syötävää ja kokoustilaa riittäisi kaikille halukkaille, ole hyvä ja muista ilmoittautua. Ilmoittautuminen kokoukseen tammi-helmikuusta alkaen PCF klubin nettisivuilla, tarvittaessa myös sähköpostitse klubimestari Toni Nummelle:

toni.nummi@porsche-club tai Tonin puhelimeen 0400-504147.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Huom! OBS!
Ilmoittautumiseen sinun tulee kirjautua ulos PRCF.fi sivustolta, ja kirjautua PCF tunnuksilla täyttääksesi sivun oikeassa laidassa olevan ilmoittautuminen lomakkeen. Jos edellä mainittu ei onnistu, ilmoittautuminen Toni Nummelle. Kiitos.
- jos olet kirjautuneena PRCF tunnuksilla, tulee vaaleanpunaisella taustalla ilmoitus "Insufficient rights", ja alle aukeaa kirjautumisikkuna, johon tulee siis täyttää PCF tunnukset ja salasana.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Connect with Porsche Racing Club Finland